Навигация
Вашата количка

За нас

За фирма Дианид

Фирма ДИАНИД ЕООД е известна на българския и международен пазар с производството на светодиодно осветление както за домашни, така и за нуждите на промишлеността и общественото осветление. Всички продукти за осветление, които произвеждаме и предлагаме, ще откриете в онлайн магазина ни BGLEDFACTORY.BG

От началото на 2019 г. фирма Дианид ЕООД предлага на своите клиенти доставка на качествени компоненти за видеонаблюдение - IP камери, записващи устройства, както и аксесоари, необходими за цялостно изпълнение на една система за видеонаблюдение. Част от IP камерите, които ще откриете в този онлайн магазин фирма Дианид асемблира в производствената си база, като по този начин клиентите получават качествен продукт на възможно най-добрата цена с гаранция за качество, както и възможността за бърз гаранционен ремонт при необходимост.

Разгледайте продуктите на Дианид

В онлайн магазина ни ще откриете още голямо разнообразия от продукти на двата световни лидери в областта видеонаблюдението Hikvision и Dahua.

За Dahua Technology

Dahua Technology е сред двете водещи кампании на световно ниво (редом с Hikvision), които определят тенденциите и създават иновациите в областта на видеонаблюдението. Dahua Technology разполага с над 16000 служители в целия свят, като повече от половината са ангажирани с научноизследователска дейност в търсене на все по-високотехнологични решения за осигуряване на обществената безопасност. Продуктите на технологичния гигант намират широка употреба в областта на обществената сигурност, управлението на трафика, охрана на търговски обекти, банкови и финансови институции, енергетика и т.н. Продуктите на фирмата са монтирани и осигуряват сигурността на мероприятия като олимпиадата в Рио през 2016 г., CIIE (China International Import Expo), метрото Recife в Бразилия и още много други.

Разгледайте продуктите на Dahua

За Hikvision

HIkvision е най-големият производител на решения за сигурността, като основна компетенция на фирмата е видеонаблюдението. Фирмата разполага с повече от 40 000 служители, като повече от половината се занимават научноизследователска и развойна ѝ дейност. Иновациите са главен приоритет в развитието на бранда, който инвестира над 9% от годишните си приходи в подобрения. През 2020 година приходите на Hikvision възлизат на над 9 200 000 000 долара. Освен в централата си в Ханджоу фирмата развива изследователската дейност с Монреал, Лондон, Сингапур и други 8 града в Китай. В последните години марката задълбочи опита и изследванията си в областта на изкуствения интелект и автоматизацията при обработка на бази данни. Продуктите на Hikvision се използват в широк кръг от дейности от частни клиенти, до системи за обществена сигурност в транспорта, в държавни институции, банки, магазини, в умни сгради и т.н. Hikvision разполага с най-голямата търговска мрежа с пазари в повече от 150 държави.

Разгледайте каталога ни с продукти на Hikvision

Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.