Навигация
Вашата количка

NVR

NVR

Мрежовите записващи устройства (NVR) се използват за запис, възпроизвеждане на записи и управление на камерите (до голяма степен) в система за видеонаблюдение. Голямото разнообразие от такива устройства често може да бъде смущаващо, но ние ще Ви помогнем в избора. Кои са характеристиките, които най-често се търсят сравняват? На първо място това е общия брой камери, които NVR устройството позволява да се записват. В зависимост от размера на Вашата система, може да избирате мрежови записващи устройства, които поддържат от 4, 8, 16, 24, 32 и дори 64 камери. Тук е важно да се обърне внимание и на поддържания брой камери спрямо тяхната резолюция. Вижте колко камери с избраната от Вас резолюция може да поддържа всеки модел NVR. Много важно е особено, ако ще използвате устройства от различни производители, да се уверите, че всички поддържат ONVIF протокол за съвместимост. Други важни характеристики на записващото устройство са броя, както и максималния капацитет на всеки твърд диск, който може да поддържа устройството. Обърнете се към нас, да Ви дадем най-добрите насоки при избора.

Мрежов видеорекордер поддържащ до 8 IP камери. Безплатно мобилно приложение за Android и iOS за наблюдение през телефон. Функция за засичане на движен..
114.00 лева
Без данък:95.00 лева
16 канален NVR
3 работни дни
Мрежов видеорекордер поддържащ до 16 IP камери. Безплатно мобилно приложение за Android и iOS за наблюдение през телефон. Функция за засичане на движе..
234.00 лева
Без данък:195.00 лева
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.