Навигация
Вашата количка

Комплекти безжични камери

Комплекти безжични камери

Безжичните камери стават предпочитам избор за много клиенти напоследък и това е разбираемо, като се има предвид, че цената им става все по-достъпна, а функционалностите и им значително превъзхождат тези на аналоговите камери. Всъщност комплектите безжични камери, които предлагаме са начин да спестите пари от закупуването на единични бройки от даден модел. Именно с тази цел подготвихме тази категория продукти, където ще можете да намерите търсените продукти на по-добра цена.

Какво представляват безжичните камери?

Това са мрежови (IP) камери, при които връзката с мрежата се осъществява безжично - чрез WIFI технология вместо кабел. Както и останалите видове камери и WIFI камерите могат да бъдат с разнообразен външен вид, защита от проникване на вода и удароустойчивост, а именно защото в основата си са IP камери, те могат да предложат всички възможности, които предлагат и мрежовите камери.

Захранване на безжичните камери

Тук смятаме, че е важно да направим едно уточнение, тъй като забелязваме, че голяма част от клиентите имат малко по-голямо очакване към тази "безжичност". Безжичните камери предоставят възможност за безжично предаване на данните от камерата към WIFI мрежата. Те обаче също имат необходимост от захранване, което означава, че до тях трябва да достига кабел, което да пренася това захранване. Имайте предвид тази особеност, когато се насочвате към закупуването на безжични камери.

В кои случаи е най-удачна употребата на безжични камери?

При необходимост да наблюдавате обект (в който навсякъде има добро покритие на WIFI мрежата) с между 1 и 4 камери, безжичните камерите вероятно са удачен избор за вас. Те ще спестят неудобството, свързано с прокарването на кабелното трасе от всяка камера до записващото устройство, за захранване може да използвате най-близкото налично. Повечето модели WIFI камери предлагат възможност за запис директно върху вътрешна карта памет или Cloud услуга (за запис върху облачната услуга обикновено се заплаща месечна такса според заявеното дисково пространство).

Употреба като видео бебефон

Тъй като част от моделите WIFI камери за видеонаблюдение предлагат функционалности за еднопосочно или двупосочно предаване на аудио сигнал, те успешно могат да се използват като модерен бебефон, а вие ще виждате и чувате детето си през приложението на телефона си. Ако камерата, която сте избрали разполага с двупосочно аудио (микрофон и говорител) ще имате възможност и да общувате с него от разстояние.

Защитени ли са WIFI камерите от атаки?

Всички безжични камери предлагат ограничаване на достъпа чрез потребителско има и парола, както и някои допълнителни методи на оторизация включително и чрез отговаряне на предварително подготвени въпроси, чрез които да се потвърди самоличността на потребителя, а моделите от висок клас предлагат и допълнително криптиране на предаваната информация. Препоръчваме като превантивна мярка за допълнителна сигурност да ограничите максимално достъпа на външни лица до вашата WIFI мрежа.

Малкият голям помощник в наблюдението на дома. Подходяща и за употреба като видео бебефон, камерата предлага прецизно насочване през мобилното приложе..
109.00 лева
Без данък:90.83 лева
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.