Навигация
Вашата количка

Суичове / комутатори

Суичове / комутатори

Благодарение на непрекъснатото развитие в IT сферата, много от процесите в живота ни се улесняват. Развитието през годините на технологията довежда до възможността да се пренася информация на все по-голямо разстояние с все по-висока скорост. Това става възможно благодарение на разработването и внедряването на все по-ефективни протоколи и усъвършенстване на наученото през годините. Благодарение точно на това технологично развитие става възможно и пренасянето на данни и захранване по един единствен мрежов кабел чрез протокола PoE. За целта е необходимо само да изберете камера, която поддържа PoE захранване и комутатор, който дава такова захранване. Не е необходимо да правите нищо повече от това да свържете двете устройства чрез обикновен мрежов кабел (4 усукани двойки).  Можете да прочетете повече за технология в блога ни - PoE. Разбира се, освен захранващите PoE суичове при нас ще намерите и обикновени мрежови комутатори, необходими за работата на Вашата система за видеонаблюдение. Изборът на мрежово устройство също може да бъде труден, тъй като е необходимо да се съобрази с размера на цялата система и количеството данни, които ще трябва да "понесе" комутатора. Без значение колко голяма система за видеонаблюдение планирате да изградите, ние сме на разположение, за да Ви насочим в избора на правилните устройства.

10 портов мрежов комутатор с PoE захранване на 8 порта и 2 Uplink порта. Функцията за разширено подаване на захранване (E+V) за разстояния до 250 метр..
144.00 лева
Без данък:120.00 лева
6 портов PoE суич със захранване от 4 порта и 2 Uplink порта. Функция за разширено подаване на захранване на удължено разстояния до 250 метра от устро..
102.00 лева
Без данък:85.00 лева
До 4 PoE IP камери захранени по мрежовия кабел. Комутаторът на Dahua PFS3006-4ET-60 разполага с допълнителна защита от мълнии и статично напрежение. ..
70.40 лева
Без данък:58.67 лева
До 4 PoE IP камери, свързани удобно с по-малко кабели. Комутаторът разполага с допълнителна защита от мълнии и статично напрежение. ..
65.71 лева
Без данък:54.76 лева
5 портов суич Dahua PFS3005-5GT-L
По заявка
Компактен мрежов 5 портов комутатор без необходимост от каквато и да е настройка с капацитет на превключване цели 10 Gbps и допълнителна мълниезащита...
25.70 лева
Без данък:21.42 лева
Икономичен 8 портово комутатор за употреба в малки домашни или офис мрежи с 8 порта. Няма нужда от конфигуриране, което го прави изключително лесен за..
26.60 лева
Без данък:22.17 лева
Компактен мрежов 8 портов комутатор без необходимост от каквато и да е настройка с капацитет на превключване цели 16 Gbps и допълнителна мълниезащита...
35.21 лева
Без данък:29.34 лева
До 8 PoE IP камери захранени по мрежовия кабел. Комутаторът на Dahua PFS3009-8ET-96 разполага с допълнителна защита от мълнии и статично напрежение. ..
105.60 лева
Без данък:88.00 лева
Свържете до 8 PoE IP камери и се възползвайте от удобството на по-малко кабели. Комутаторът разполага с допълнителна защита от мълнии и статично напре..
250.80 лева
Без данък:209.00 лева
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.