Навигация
Вашата количка

Плащане

Можете да платите Вашите поръчки по най-удобния за Вас начин, като изберете от следните:

1.  Наложен платеж - Пощенски паричен превод

Плащате поръчаните продукти директно на куриера, при получаването им. Не забравяйте да изискате от него касова бележка за платената сума. 

Ако Вашата поръчка предвижда доставка на пратка със събиране на наложен, разписката/касовата бележка се издава от куриера в момента на плащането (услугата се нарича Пощенски паричен превод) и замества издаването на фискален/системен бон съгласно чл. 3,  ал. 1 от Наредба Н-18 / 2006 г. на МФ.

За тази цел - изпращач на пратката - се третира като получател на пощенски паричен превод, а получателят на пратката, се третира като подател на наложения платеж.

За дата на прием на пощенски паричен превод се счита датата на получаване на пратката от получателя по товарителницата. Обработването на Вашите лични данни е необходимо за изпълнението на договорената услуга.

2. По банков път

Избраните продукти ще бъдат изпратени на посочения адрес след постъпване на цялата дължима сума по сметката на Дианид ЕООД. Като основание за плащането посочете номера на поръчката, който ще получите на електронната си поща.

Банкова сметка

ДИАНИД ЕООД

Банка: УниКредит Булбанк

IBAN: BG66UNCR76301077215092

BIC: UNCRBGSF

3. С кредитна или дебитна карта във физическите ни магазини

В шоурумът ни в гр.София, ж.к.Бели брези бл.27 (вход от бул."Гоце Делчев", до ПроКредит Банк) може да заплатите поръчката си с Вашата дебитна или кредитна банкова карта. Имайте предвид, че офисът ни в гр. Варна приема само  плащания в брой.

4. В брой

Ако предпочитате, може да платите поръчаните продукти в брой на място във физическите ни магазини - в гр.София, ж.к.Бели брези бл.27 (вход от бул."Гоце Делчев", до ПроКредит Банк) или в гр. Варна бул. Владислав Варненчик 277 (срещу ТМТ).

Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.