Навигация
Вашата количка

HDD калкулатор за видеонаблюдение

Много често при избора на система за видеонаблюдение нашите клиенти се интересуват от необходимия капацитет на твърдия диск, който да закупят. За улеснение на всички създадохме този колкулатор. С негова помощ имате възмощност и сами да прецените какъв капацитет на HDD ще Ви е необходим, за да запазите записите от камерите за опрелен период от време.

Инструкция за работа с HDD калкулатора

Имайте предвид, че калкулатора дава насока за това, какъв капацитет на твърдия диск е препоръчителен за Вашата система за видеонаблюдение. Тъй като заснетото пространство винаги е различно, а това дава и различна плътност на кадрите, са възможни малки разминавания от показаните данни. Изчисленият капацитет на твърдия диск е при условия на непрекъснат запис от камерите. Ако използвате опцията на NVR устройството за запис само при наличие на движение в охраняваната зона, ще спестите значително количество данни и ще увеличите периода на запис.

  • Изберете резолюцията на Вашите камери за видеонаблюдение
  • Изберете броя кадри в секунда, с който искате да записвате (колкото по-голям е този брой, толкова по-ясно ще изглеждат движещите се обекти на записите)
  • Попълнете броя на камерите, които ще записвате
  • Въведете желаното време на запис, с което искате да разполагате (1 ден = 24 часа)
  • Калкулаторът ще изчисли капацитета на твърдия диск, който трябва да използвате, според зададените параметри (1TB = 1024GB)
  • След като вече имате насока можете да разгледате и поръчате хард диск за системата си за видеонаблюдение от нашите предложения


Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.