Навигация
Вашата количка

Доставка

За доставка на Вашите поръчки използваме услугите на куриерска фирма Еконт в цялата страна, както и собствен транспорт за град София. Ако имате предпочитания за друга куриерска фирма ние ще се съобразим с Вашите изисквания, но Вие трябва да направите заявката за куриера.

Винаги изпращаме поръчаните продукти с активирана услуга за преглед и тест преди получаване. Насърчаваме Ви да се възползвате от нея, за да се минимизира риска от "изненади" в последствие. 

Цена на доставка

Цената за доставка на поръчки на стойност до 240 лева е фиксирана - 10 лева за цялата страна. За поръчки на обща стойност над 240 лева с ДДС цената за доставка е безплатна за клиента с услугите на куриерска фирма Еконт освен, ако за конкретния продукт не е посочено друго. 

Срокове за доставка

Поръчки, направени до 15.00 часа, в делничен ден се обработват в рамките на същия ден. Поръчки, направени след 15.00 часа или в неработен ден се обработват в рамките на следващия работен ден. Вие ще бъдете известени по e-mail и/или по телефон, че поръчката  Ви е приета.

Поръчките се доставят в рамките на 1-2 работни дни след като поръчаните продукти бъдат изпратени от нас. Стандартният срок за изпращане  на поръчаните продукти е до 2 работни дни, когато продуктът е в наличност. В зависимост от моментната ни натовареност и спецификите на поръчката е възможно този срок да бъде различен, за което ще Ви информираме при потвърждаване на поръчката по телефон или електронна поща. Ако срокът за доставка е различен от стандартния, това е отбелязано на страницата на съответния продукт. Ще Ви информираме и по телефон и/или с електронно съобщение.

Получаване от физическите ни магазини

Ако желаете, може да получите поръчаните продукти и от шоурума ни в гр.София, ж.к.Бели брези бл.27 (вход от бул."Гоце Делчев", до ПроКредит Банк) или от офиса ни в гр. Видин, ул. Цар Симеон Велики 1, партер.

Възможно е част от продуктите, които предлагаме онлайн, да не са налични в нашите шоуруми. Препоръчваме Ви, ако желаете да разгледате някой от продуктите, да се свържете с нас предварително на посочените контакти, за да подсигурим наличност.


Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.