Навигация
Вашата количка

Блог / новини - Записващи устройства

26 ноем. Системи за безопасност в училищните автобуси
Dianid 0 966
Какво трябва да осигурява системата за сигурност в едно училищно превозно средство? Система за анализ на поведението на водача. Пълно покритие на вид..
30 юли Заплахи към системите за видеонаблюдение
Dianid 0 1339
Ако сравняваме камерите за видеонаблюдение с останалите модерни устройства, може да достигнем до извода, че те са стари. Разбира се, в тази непрекъсна..
19 юли Как да поддържаме системата си за видеонаблюдение изрядна
Dianid 0 1669
Системата за видеонаблюдение играе важна роля за сигурността в дома, в офиса и на много обществени места. Ето защо е много важно да сте сигурни, че ра..
12 юли Онлайн оглед за видеонаблюдение
Dianid 0 2471
Какво представлява услугата онлайн оглед? Често се случва организирането на оглед, за да получите оферта за монтаж на видеонаблюдение, да се превърне..
01 юни Колко камери трябва да монтирам?
Dianid 0 1999
При асемблиране на система за видеонаблюдение за първи път, обикновено хората не знаят откъде да започнат. Това донякъде е нормално предвид факта, че ..
21 май Предстоящо увеличение на цените на продукти с марка Dahua през юни
Dianid 0 1151
Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че от началото на месец юни 2021 г. се налага увеличение на цените на всички продукти за видеонаблюд..
29 апр. Каталог видеонаблюдение HIKVISION
Dianid 0 1523
Разгледайте каталога ни с продукти на HIKVISION. Ако желаете да направите поръчка, може да ни посочите модел и количество от даден артикул. ..
15 апр. Промоционални предложения
Dianid 0 1190
Няма нужда да чакате повече, за да купите желаната система за видеонаблюдение на перфектната цена. На страницата ни "Специални предложения" Ви очакват..
02 март Продуктите за видеонаблюдение Dahua може да закупите от Дианид
Dianid 0 1751
Уважаеми клиенти, щастливи сме да Ви информираме, че вече предлагаме в каталога си с видеонаблюдение и продуктите на световния гигант в тази област Da..
02 март HDD или SSD за видеонаблюдение
Dianid 0 2050
Съвременната компютърна технология се развива стремглаво всеки ден. Мястото за съхранение на данни е един от фундаментите на технологията и това е так..
26 февр. Видеонаблюдение за домашен любимец
Dianid 0 1182
ко притежавате домашен любимец в дома си го приемате като част от семейството си и искате да бъдете близо до него във всеки един момент. Ако имате пов..
26 февр. Видеонаблюдение за жилищни кооперации
Dianid 0 4531
Изграждането на система за видеонаблюдение в общите части все по-често е необходимост за жилищните блокове. Обикновено етажната собственост поставя ви..
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.