Навигация
Вашата количка

Блог / новини - Видеонаблюдение през телефон

09 юни Какво количество данни използва една охранителна камера? Какво е Bandwidth?
Dianid 0 329
Пропускателната възможност е основен проблем за всяка мрежа и разбира се мрежата на една система за видеонаблюдение не прави изключение. Вероятно вече..
02 март Кога да използвам WIFI система за видеонаблюдение
Dianid 0 194
Безжичните камери за видеонаблюдение често са примамливо решение, когато обмисляте закупуването на нова система за видеонаблюдение - намаляването на о..
02 март Охранителни камери за дома
Dianid 0 417
Със сигурност не искаме да звучим плашещо в тази статия, а по-скоро да ви обърнем внимание, че може би е добра идея да бъдете малко по-предпазливи по ..
02 март Приложения за видеонаблюдение през телефон
Dianid 0 4448
Два от най-често задаваните въпроси към нас при избор на камери или готови комплекти за видеонаблюдение е "може ли да се гледат камерите през телефона..
01 март Камери за видеонаблюдение със звук
Dianid 0 405
В отговор на Вашето желание за бюджетен вариант за видеонаблюдение от една камера, вече можете да закупите от фирма Дианид WIFI камери, които не само ..
26 февр. Достъп до Вашата система за видеонаблюдение навсякъде
Dianid 0 222
Способността да наблюдавате бизнеса или дома си от всяка точка на света дава реална стойност видео системата Ви за сигурност.Предлаганите от нас компл..
26 февр. Видеонаблюдение през мобилен интернет
Dianid 0 989
Един от въпросите, които ни задавате често, свързани с видеонаблюдението, е дали може да използвате интернет връзка от някакъв тип мобилно устройство,..
26 февр. Видеонаблюдение за жилищни кооперации
Dianid 0 686
Изграждането на система за видеонаблюдение в общите части все по-често е необходимост за жилищните блокове. Обикновено етажната собственост поставя ви..
26 февр. Онлайн видеонаблюдение. Как да използвате приложението XMEye на PC
Dianid 0 944
XMEye е едно от най-предпочитаните приложения за наблюдение. То позволява да гледате видео на живо от охранителните си камери, да преглеждате записите..
25 февр. Видеонаблюдение през мобилен телефон
Dianid 0 1407
Изберете от изгодните ни предложения за видеонаблюдение. Лесно можете да се възползвате от функции като наблюдение на живо или запис и през мобилния с..
25 февр. Какво означава двоен стрийминг при камерите за видеонаблюдение
Dianid 0 421
Поддръжката на двойния стрийминг (поток данни) ви позволява да се възползвате от два различни потока данни, идващи от IP камерата. Единият потокът мож..
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.