Навигация
Вашата количка

Блог / новини - Видео

26 ноем. Системи за безопасност в училищните автобуси
Dianid 0 870
Какво трябва да осигурява системата за сигурност в едно училищно превозно средство? Система за анализ на поведението на водача. Пълно покритие на вид..
21 окт. Охранителни камери втора ръка. Предимства и недостатъци
Dianid 0 1536
Въпреки, че поставяме фокуса върху охранителните камери, написаното по-долу е вярно на 100% за всички компоненти на системите за видеонаблюдение. Всъщ..
27 септ. HikCentral Professional и интелигентна система за управление на паркинги от Hikvision
Dianid 0 1204
Автоматизирано и ефективно управление на паркинги с интелигентна система от Hikvision (видео). ←Какво е DORI? ..
16 септ. Какво е DORI?
Dianid 0 1695
Как се използва DORI в системите за видеонаблюдение?DORI в областта на видеонаблюдението е съкращение на Detection, Observation, Recognition, Identifi..
19 юли Как да поддържаме системата си за видеонаблюдение изрядна
Dianid 0 1587
Системата за видеонаблюдение играе важна роля за сигурността в дома, в офиса и на много обществени места. Ето защо е много важно да сте сигурни, че ра..
16 юни Видеонаблюдение и възможни скрити разходи
Dianid 0 972
Може би тази информация се отнася повече до бизнес потребителите на по-големи системи за видеонаблюдение, но считаме, че би била полезна и за домашнит..
09 юни Какво количество данни използва една охранителна камера? Какво е Bandwidth?
Dianid 0 3402
Пропускателната възможност е основен проблем за всяка мрежа и разбира се мрежата на една система за видеонаблюдение не прави изключение. Вероятно вече..
21 май Компресия при видеонаблюдението. Какво означава H.264 и H.265?
Dianid 0 2896
Какво всъщност се крие зад означенията H.264 и H.265 и техните разновидности? На практика това е начин за компресиране на информацията, като се запази..
12 май Ъпгрейд на система за видеонаблюдение до IP
Dianid 0 1471
Набиращата популярност на IP системите за видеонаблюдение се дължи на тяхната лесна инсталация и възможност за разширение, висока степен на сигурност ..
29 апр. Каталог видеонаблюдение HIKVISION
Dianid 0 1447
Разгледайте каталога ни с продукти на HIKVISION. Ако желаете да направите поръчка, може да ни посочите модел и количество от даден артикул. ..
02 март Видеонаблюдение и лични данни
Dianid 0 2539
Видеонаблюдението вече е достъпно за всички, но напоследък по-често получаваме въпроси от нашите клиенти, за които бихме искали да предостави..
02 март Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света
Dianid 0 1125
Видеонаблюдението е навсякъде, достъпно дори за обикновените потребители, а възможностите за събиране и анализ на данните стават все по-големи. Кои са..
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.