Способността да наблюдавате бизнеса или дома си от всяка точка на света дава реална стойност видео системата Ви за сигурност.

Предлаганите от нас комплекти за видеонаблюдение могат да бъдат наблюдавани чрез безплатно мобилно приложение. Ако имате нужда може да прегледате и направените записи, също можете да го направите от чрез приложението за отдалечен достъп.

Вече не е необходимо да имате статичен IP адрес, както беше в миналото, за да достъпите Вашите камери. Необходимо е просто да свържете NVR устройството към интернет мрежата след, което трябва да сканирате QR кода от Вашето NVR устройство. Приложението XMEye е създадено за лесна работа както с Android устройства, така и с iPhone. Приложението е направено наистина интуитивно за използване и от собственици със спорни технически умения.

Информация за всички функции на системата за видеонаблюдение ще откриете в помощните ни статии в блога, а при нужда, можете винаги да се свържете с нас на посочените в "Контакти" телефони и e-mail адреси.

Не е необходимо да имате персонал, който постоянно да наблюдава Вашите камери. Системата ще Ви информира чрез e-mail или чрез мобилното приложение за всяко желано или нежелано събитие по всяко време.

Ако имате съмнения в техническите си възможности или искате монтажът на системата за видеонаблюдение да бъде направен професионално, ние можем да инсталираме системата за видеонаблюдение вместо Вас.


Разгледайте предложенията ни и поискайте оферта още днес.