Навигация
Вашата количка

Видеорекордери

01 юни Колко камери трябва да монтирам?
Dianid 0 1905
При асемблиране на система за видеонаблюдение за първи път, обикновено хората не знаят откъде да започнат. Това донякъде е нормално предвид факта, че ..
02 март Продуктите за видеонаблюдение Dahua може да закупите от Дианид
Dianid 0 1682
Уважаеми клиенти, щастливи сме да Ви информираме, че вече предлагаме в каталога си с видеонаблюдение и продуктите на световния гигант в тази област Da..
26 февр. Достъп до Вашата система за видеонаблюдение навсякъде
Dianid 0 1038
Способността да наблюдавате бизнеса или дома си от всяка точка на света дава реална стойност видео системата Ви за сигурност.Предлаганите от нас компл..
26 февр. Каква е разликата между обикновен хард диск и хард диск подходящ за използване в системи за видеонаблюдение?
Dianid 0 3694
Вероятно много от Вас мислят, че няма значение какъв хард диск ще използват за системата си за видеонаблюдение, тъй като всички работят по един и същ ..
25 февр. NVR - засичане на движение
Dianid 0 1345
NVR устройството Ви позволява да изпращате видео файлове на отдалечен сървър чрез FTP. Така дори при проблем със записващото устройство (или кражба) щ..
25 февр. Какво е NVR
Dianid 0 4224
NVR е съкращение от Network Video Recorder. С устройството можете да записвате на харддиск данните от видеокамерите, да преглеждате записи. Можете да ..
11 февр. NVR - кратко ръководство и основни функции
Dianid 0 5741
В това ръководство ще откриете информация и описание на често използваните функции на NVR.Важни предупрежденияНе поставяйте тежки предмети върху NVR.Н..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.