Изберете от изгодните ни предложения за видеонаблюдение. Лесно можете да се възползвате от функции като наблюдение на живо или запис и през мобилния си телефон или друго устройство с Android или iOS.

Какво е необходимо?

С приложението XMEye, налично за Android и iOS, можете бързо да достъпите Вашата система за видеонаблюдение с възможност да гледате камерите на живо или да преглеждате записите си от разстояние. Връзката между приложението и мрежовото устройство е криптирана, така че само вие да имате достъп до системата си посредством потребителско име и парола. 

След като сте инсталирали всички камери и системата работи коректно, можете да преминете към инсталирането на приложението XMEye. Ще го откриете безплатно в Google play store и App store.

Приложението може да намерите и като сканирате QR кода, който ще намерите в NVR устройството: Главно меню > Напреднал > Версия. Сканирайте кодът "APP" и следвайте стъпките за регистрация. Необходимо е да направите регистрация с e-mail. На електронната си поща ще получите код за потвърждение, който трябва да въведете в приложението.

Сега може да започнете с добавянето на NVR към XMEye. 

В горния десен ъгъл на приложението натиснете бутона "+", за да добавите ново устройство. В полето Device name трябва да въведете името на Вашия NVR (Главно Меню > Общ - полето "Име на машината").

Трябва да въведете полето Serial Number. Това е серийният номер на NVR устройството. Ще го откриете тук: Главно меню > Напреднал > Версия. Можете да сканирате QR кода за "Сериен номер" или да го въведете ръчно.

Натиснете "ОК", след което ще трябва да въведете потребителско име и парола. По подразбиране тези данни са: потребител "admin" ; парола - няма, но силно препоръчително е да промените потребителските си данни и да добавите колкото е възможно по-сложна парола.

Вече можете да използвате мобилния си телефон, за да наблюдавате какво се случва в охраняваната от камерите зона.

Камери за видеонаблюдение през мобилен телефон

Ние можем да се погрижим и за монтажа на Вашата система за видеонаблюдение. Заявете безплатен оглед и поискайте оферта.