Навигация
Вашата количка

Ръководства за работа

12 май Ъпгрейд на система за видеонаблюдение до IP
Dianid 0 1554
Набиращата популярност на IP системите за видеонаблюдение се дължи на тяхната лесна инсталация и възможност за разширение, висока степен на сигурност ..
10 май Кои са най-често допусканите грешки при инсталация на система за видеонаблюдение
Dianid 0 1823
Въпреки, че най-често задачата не е с повишена трудност, често се случва малки пропуски да причинят големи неприятности, които “струват” доста допълни..
26 февр. Видеонаблюдение през мобилен интернет
Dianid 0 6625
Един от въпросите, които ни задавате често, свързани с видеонаблюдението, е дали може да използвате интернет връзка от някакъв тип мобилно устройство,..
26 февр. Инсталиране на видеонаблюдение - схема
Dianid 0 10366
След като сте закупили всичко необходимо, за да направите своя собствена система за видеонаблюдение е време да преминете към свързването на всички е..
25 февр. Видеонаблюдение през мобилен телефон
Dianid 0 5748
Изберете от изгодните ни предложения за видеонаблюдение. Лесно можете да се възползвате от функции като наблюдение на живо или запис и през мобилния с..
25 февр. NVR - засичане на движение
Dianid 0 1411
NVR устройството Ви позволява да изпращате видео файлове на отдалечен сървър чрез FTP. Така дори при проблем със записващото устройство (или кражба) щ..
25 февр. Свързване на IP камера за видеонаблюдение към NVR
Dianid 0 13655
В тази статия ще разгледаме един от най-често задаваните въпроси преди закупуване на видеонаблюдение, а именно - как да свържем IP камера към NVR (Net..
11 февр. NVR - кратко ръководство и основни функции
Dianid 0 5893
В това ръководство ще откриете информация и описание на често използваните функции на NVR.Важни предупрежденияНе поставяйте тежки предмети върху NVR.Н..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.