Навигация
Your Cart

Професионални камери за видеонаблюдение

03 юни Как да изберем подходящ тип/вид камера
Dianid 0 63
Когато разглеждаме предложенията за камери за видеонаблюдение ще открием стотици модели, от които да избираме. Всъщност обаче този огромен избор може ..
01 юни Колко камери трябва да монтирам?
Dianid 0 53
При асемблиране на система за видеонаблюдение за първи път, обикновено хората не знаят откъде да започнат. Това донякъде е нормално предвид факта, че ..
28 май Подобрено изображение чрез компенсация на експозицията - BLC, HLC и WDR
Dianid 0 72
Както знаем, без значение дали става дума за фотоапарат, филмова или охранителна камера, изображението е отпечатък на светлината - в миналото върху ле..
26 май Вандалоустойчиви камери. Какво означават степените на IK защита
Dianid 0 126
Какво означават IK степените на защита? IK защитата показва издръжливостта на камерата на удар или каква сила може да поеме, без да се наруши външния ..
21 май Компресия при видеонаблюдението. Какво означава H.264 и H.265?
Dianid 0 59
Какво всъщност се крие зад означенията H.264 и H.265 и техните разновидности? На практика това е начин за компресиране на информацията, като се запази..
19 май Скорост на снимане (на затвора) и експозиция
Dianid 0 80
Няма нужда да сте експерти по фотография, за да разбирате основните принципи в работата на камерите за видеонаблюдение и защо скоростта на затвора игр..
17 май ColorVu от Hikvision - какво представлява технологията
Dianid 0 106
Нормално охранителните камери използват инфрачервена (IR) светлина за наблюдение на обектите, когато осветлението е слабо или напълно липсва, а образи..
17 март Какво е WizSense?
Dianid 0 276
WizSense e съвкупност от технологии използвани в серия от продукти с марката Dahua, които чрез вградения изкуствен интелект (AI) автоматизират ежеднев..
02 март Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI
Dianid 0 216
Тъй като технологията при IP камерите се развива непрестанно и изображенията с ултрависока резолюция вече са нещо обичайно, управлението на мястото за..
02 март Какво означават различните PoE типове и за какво се използват
Dianid 0 108
Един кабел с две приложения - това е, което PoE (Power over Ethernet) може да прави най-добре - предоставя удобство. PoE технологията позволява мрежов..
02 март PTZ камери - какви възможности предлагат
Dianid 0 184
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Съкращението на този вид камери казва много за възможности..
02 март Камера за наблюдение през телефон
Dianid 0 94
"Трябва ми камера, която да наблюдавам през телефона си." Едно от много често даваните изисквания от клиенти към нас. Това вече отдавна не е нещо, кое..
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.