Навигация
Вашата количка

Професионални камери за видеонаблюдение

01 дек. VBR, MBR или CBR?
Dianid 0 881
Начинът на предаване на видеото има голямо значение както за качеството, така и за натоварването на мрежата. Изборът на кодек за компресиране на данни..
26 ноем. Системи за безопасност в училищните автобуси
Dianid 0 563
Какво трябва да осигурява системата за сигурност в едно училищно превозно средство? Система за анализ на поведението на водача. Пълно покритие на вид..
27 септ. HikCentral Professional и интелигентна система за управление на паркинги от Hikvision
Dianid 0 846
Автоматизирано и ефективно управление на паркинги с интелигентна система от Hikvision (видео). ←Какво е DORI? ..
16 септ. Какво е DORI?
Dianid 0 1148
Как се използва DORI в системите за видеонаблюдение?DORI в областта на видеонаблюдението е съкращение на Detection, Observation, Recognition, Identifi..
07 септ. Какво е AcuSense
Dianid 0 1199
Как AcuSense помага? AcuSense използва алгоритми с изкуствен интелект, които подобряват точността на разпознаване на хора, превозни средства и други ..
26 авг. Видеонаблюдение с 4К резолюция
Dianid 0 1450
Какво е 4К?Вероятно няма човек, който се интересува от технологии (дори малко) и не е чувал термина "4К", с който се описва видео с висока разделителн..
03 юни Как да изберем подходящ тип/вид камера
Dianid 0 2071
Когато разглеждаме предложенията за камери за видеонаблюдение ще открием стотици модели, от които да избираме. Всъщност обаче този огромен избор може ..
01 юни Колко камери трябва да монтирам?
Dianid 0 1291
При асемблиране на система за видеонаблюдение за първи път, обикновено хората не знаят откъде да започнат. Това донякъде е нормално предвид факта, че ..
28 май Подобрено изображение чрез компенсация на експозицията - BLC, HLC и WDR
Dianid 0 1360
Както знаем, без значение дали става дума за фотоапарат, филмова или охранителна камера, изображението е отпечатък на светлината - в миналото върху ле..
26 май Вандалоустойчиви камери. Какво означават степените на IK защита
Dianid 0 1688
Какво означават IK степените на защита? IK защитата показва издръжливостта на камерата на удар или каква сила може да поеме, без да се наруши външния ..
21 май Компресия при видеонаблюдението. Какво означава H.264 и H.265?
Dianid 0 2025
Какво всъщност се крие зад означенията H.264 и H.265 и техните разновидности? На практика това е начин за компресиране на информацията, като се запази..
19 май Скорост на снимане (на затвора) и експозиция
Dianid 0 1356
Няма нужда да сте експерти по фотография, за да разбирате основните принципи в работата на камерите за видеонаблюдение и защо скоростта на затвора игр..
Показани 1 от 12 | 32 (3 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.