Какво представлява услугата онлайн оглед?

Често се случва организирането на оглед, за да получите оферта за монтаж на видеонаблюдение, да се превърне непосилно занимание. Знаем колко много задачи имате за деня, седмицата и т.н. Затова Ви предлагаме да направим първоначалния оглед от разстояние - изцяло онлайн. Как?

Направете снимка или видео

1. Направете колкото е възможно по-детайлни снимки и/или видеоклип на обекта, на който искате да монтираме видеонаблюдение. Имайте предвид, че в снимките или видеото трябва да обхванете както позициите на камерите, така и пространството, което ще наблюдават (или поне по-голяма част от него). Добавете снимки на трасето за окабеляване, както и ориентировъчната му дължина*.

Изпратете ни снимките и видеото по удобен за вас начин

2. Изпратете ни снимките и/или видеото, като използвате най-удобният за Вас метод - като прикачен файл по електронната поща, във Viber, чрез някой от платформите за споделяне на файлове като Google Drive или WeTransfer. Препоръчваме да използвате WeTransfer за споделяне на видеофайлове, които са по-обемни**. Може да добавите и текстово описание, за да разберем възможно най-точно обстановката.

Получавате офертата си на посочената електронна поща

3. Ще разгледаме всичко внимателно и, ако имаме достатъчно информация ще изготвим оферта на база на видяното. Имайте предвид, че, ако на изображенията, които сте изпратили, не дават достатъчно яснота какво представлява обекта и каква е степента на трудност на монтажа, може да уговорим допълнителен оглед с видео разговор по Viber.

Можете да изпратите изображенията директно по Viber, като използвате връзката:

Спести време с онлайн оглед

Спестете си време, като се възползвате от иновативна услуга без допълнителни разходи.

Какво следва после?

Ако одобрявате предложението ни:

  1. Подписваме договор за изпълнение на услугата, който удовлетворява желанията на двете страни
  2. Извършваме договорената работа
  3. Работата се приема от клиента с подписване на приемо-предавателен протокол

*Дължината на положеното окабеляване се измерва след приключване на работа и се заплаща само действително монтираното.

**Всички изпратени снимки и видео клипове се използват единствено с цел да се подготви ценово предложение за изграждане на система за видеонаблюдение и не се предоставят на други лица. Файловете се съхраняват не повече от 3 месеца.