Първият инструмент, който Ви представяме, ще Ви помогне да се ориентирате в общата стойност на техниката и монтажните дейности по една система за видеонаблюдение. Инструмента може да използвате като последвате връзката - Калкулатор за монтаж на видеонаблюдение.

Друг инструмент, който смятаме за полезен конкретно за избора на хард диск за системата за видеонаблюдение, е нашият "Калкулатор за нужния капацитет на HDD за съхранение на записи от система за видеонаблюдение". С негова помощ ще си създаде представа какъв капацитет на твърдия диск трябва да използвате, ако искате записите от камерите Ви да се съхраняват 30 дни например.

Надяваме, се инструментите ще са Ви полезни в избора на видеонаблюдение от Дианид, а ако имате допълнителни въпроси или затруднения при избора, ние с радост ще Ви помогнем. Необходимо е само да се свържете с нас.

Ако имате предложения за други инструменти, които биха Ви били полезни при конфигурирането на комплект за видеонаблюдение, ще се радваме да ги споделите с нас.