Навигация
Your Cart

Любопитно

26 май Вандалоустойчиви камери. Какво означават степените на IK защита
Dianid 0 126
Какво означават IK степените на защита? IK защитата показва издръжливостта на камерата на удар или каква сила може да поеме, без да се наруши външния ..
19 май Скорост на снимане (на затвора) и експозиция
Dianid 0 81
Няма нужда да сте експерти по фотография, за да разбирате основните принципи в работата на камерите за видеонаблюдение и защо скоростта на затвора игр..
17 май ColorVu от Hikvision - какво представлява технологията
Dianid 0 106
Нормално охранителните камери използват инфрачервена (IR) светлина за наблюдение на обектите, когато осветлението е слабо или напълно липсва, а образи..
12 май Ъпгрейд на система за видеонаблюдение до IP
Dianid 0 71
Набиращата популярност на IP системите за видеонаблюдение се дължи на тяхната лесна инсталация и възможност за разширение, висока степен на сигурност ..
17 март Какво е WizSense?
Dianid 0 279
WizSense e съвкупност от технологии използвани в серия от продукти с марката Dahua, които чрез вградения изкуствен интелект (AI) автоматизират ежеднев..
02 март Видеонаблюдение и лични данни
Dianid 0 179
Видеонаблюдението вече е достъпно за всички, но напоследък по-често получаваме въпроси от нашите клиенти, за които бихме искали да предостави..
02 март Кои са страните с най-много камери за наблюдение в света
Dianid 0 124
Видеонаблюдението е навсякъде, достъпно дори за обикновените потребители, а възможностите за събиране и анализ на данните стават все по-големи. Кои са..
02 март PTZ камери - какви възможности предлагат
Dianid 0 184
PTZ камерите дават възможност за наблюдение на големи площи само с една охранителна камера. Съкращението на този вид камери казва много за възможности..
02 март Онлайн калкулатори за по-информиран избор на конфигурация за видеонаблюдение
Dianid 0 60
Първият инструмент, който Ви представяме, ще Ви помогне да се ориентирате в общата стойност на техниката и монтажните дейности по една система за виде..
02 март Как да спестите от окабеляване на системата си за видеонаблюдение
Dianid 0 100
В голяма част от случаите, когато се поставя система за видеонаблюдение, наблюдаваният обект е къща. Избрали сте камерите да бъдат с жична връзка с NV..
02 март Приложения за видеонаблюдение през телефон
Dianid 0 1770
Два от най-често задаваните въпроси към нас при избор на камери или готови комплекти за видеонаблюдение е "може ли да се гледат камерите през телефона..
01 март Таблица с необходимия капацитет на твърдия диск за различни конфигурации при запис на охранителните камери
Dianid 0 176
Таблицата предоставя данни за необходимия капацитет на твърдия диск при различни резолюции на IP камери за видеонаблюдение и периоди на запис със съот..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.