В отговор на Вашето желание за бюджетен вариант за видеонаблюдение от една камера, вече можете да закупите от фирма Дианид WIFI камери, които не само записват звук от помещението, в което се намират, но и предават звук към него. Камерите са снабдени с функция за така нареченото двупосочно аудио. Тя Ви позволява освен да слушате и записвате звука и да контактувате с хората в помещението през камерата, която е снабдена с вграден високоговорител.

Камерата може да се използва както самостоятелно за наблюдение през мобилно приложение, така и като част от по-голяма система за видеонаблюдение въпреки, че я препоръчваме основно, ако Ви е необходима само една камера за видеонаблюдение.

Ако планирате изграждане на качествена система за видеонаблюдение, Ви препоръчваме да разгледате другите модели камери и готови комплекти, които предлагаме. 

Мини Робо камерата разполага със слот за карта памет, в който можете да поставите карта с капацитет до 128GB. Друга опция за запис е, да съхранявате данните от камерата в Cloud пространство (с заплащане на месечен абонамент).

Камерата може да бъде управлявана през мобилно приложение (безплатно за Android и iOS), а разполагате и с функция за автоматично следене на движещ се обект.

Повече информация за WIFI Робо камерата и онлайн поръчка