Навигация
Вашата количка

Как работи?

07 септ. Какво е AcuSense
Dianid 0 1822
Как AcuSense помага? AcuSense използва алгоритми с изкуствен интелект, които подобряват точността на разпознаване на хора, превозни средства и други ..
26 юли WDR
Dianid 0 1319
WDR - Wide Dynamic Range (широк динамичен обхват). Когато част от сцената (сниманата от камерата площ) е прекалено светла, а друга част прекалено тъмн..
01 юли 5G и видеонаблюдение
Dianid 0 1358
За 5G се говори много активно през последните години и ето, че днес (средата на 2021 година) вече е свободно достъпен за крайните потребители и в Бълг..
09 юни Какво количество данни използва една охранителна камера? Какво е Bandwidth?
Dianid 0 3459
Пропускателната възможност е основен проблем за всяка мрежа и разбира се мрежата на една система за видеонаблюдение не прави изключение. Вероятно вече..
28 май Подобрено изображение чрез компенсация на експозицията - BLC, HLC и WDR
Dianid 0 1922
Както знаем, без значение дали става дума за фотоапарат, филмова или охранителна камера, изображението е отпечатък на светлината - в миналото върху ле..
21 май Компресия при видеонаблюдението. Какво означава H.264 и H.265?
Dianid 0 2920
Какво всъщност се крие зад означенията H.264 и H.265 и техните разновидности? На практика това е начин за компресиране на информацията, като се запази..
17 май ColorVu от Hikvision - какво представлява технологията
Dianid 0 1987
Нормално охранителните камери използват инфрачервена (IR) светлина за наблюдение на обектите, когато осветлението е слабо или напълно липсва, а образи..
17 март Какво е WizSense?
Dianid 0 2540
WizSense e съвкупност от технологии използвани в серия от продукти с марката Dahua, които чрез вградения изкуствен интелект (AI) автоматизират ежеднев..
02 март Как да пестим място за съхранение на видеозаписи без да губим качественото им с ROI
Dianid 0 1595
Тъй като технологията при IP камерите се развива непрестанно и изображенията с ултрависока резолюция вече са нещо обичайно, управлението на мястото за..
02 март Какво означават различните PoE типове и за какво се използват
Dianid 0 2650
Един кабел с две приложения - това е, което PoE (Power over Ethernet) може да прави най-добре - предоставя удобство. PoE технологията позволява мрежов..
02 март Как камерите за видеонаблюдение засичат движение
Dianid 0 1720
Разпознаването на движение от камерите за видеонаблюдение е една от най-полезните функции, които някога са били възможни. Чували сте сигнализацията на..
02 март Как да спестите от окабеляване на системата си за видеонаблюдение
Dianid 0 1743
В голяма част от случаите, когато се поставя система за видеонаблюдение, наблюдаваният обект е къща. Избрали сте камерите да бъдат с жична връзка с NV..
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.