Навигация
Вашата количка

Карта памет за видеонаблюдение

Карта памет за видеонаблюдение

Картите памет заедно с хард дисковете са сред най-важните компоненти във видеонаблюдението. На тях поверяваме всичко, което се случва пред камерите и не бива да позволяваме да изгубим така ценните си записи заради некачествен носител на информацията. Изберете от предложенията ни за карти памет, които са специално оптимизирани за натоварванията при видеонаблюдение.

Качество от Hikvision в специално проектирана за видеонаблюдение карта памет с капацитет 16GB. Предназначение:За видеонаблюдение Капацитет:16G..
21.17 лева
Без данък:17.64 лева
Качество от Hikvision в специално проектирана за видеонаблюдение карта памет с капацитет 32GB. Предназначение:За видеонаблюдение Капацитет:32G..
28.22 лева
Без данък:23.52 лева
Качество от Hikvision в специално проектирана за видеонаблюдение карта памет с капацитет 64GB. Предназначение:За видеонаблюдение Капацитет:64G..
49.39 лева
Без данък:41.16 лева
Качество от Hikvision в специално проектирана за видеонаблюдение карта памет с капацитет 128GB. Предназначение:За видеонаблюдение Капацитет:12..
105.84 лева
Без данък:88.20 лева
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Бисквитките (cookies) ни помагат да подобряваме услугите си. Използвайки магазина, вие приемате употребата им. Молим Ви, да се запознаете и с нашата Политика за поверителност.